Terugblik op een intensieve tijd!

Na twee jaar van bijna volledig thuiswerken (zoals dat overigens voor bijna iedereen geldt) brachten Gerdien en Tineke op donderdag 17 februari een bezoek aan de Stellendamse Binnenhaven. We mochten rondkijken op een nieuwgebouwde kotter. Dit op uitnodiging van de leden van projectgroep Scheepvaart.

Wat ons bezoek zo ontzettend interessant maakte, is dat dit schip met de nieuwste technieken uitgerust is; natuurlijk ook op het gebied van duurzaamheid. Helaas nog niet met het gebruik van waterstof, want zover is het nog niet. Dit alles is ook nog eens gerealiseerd door bedrijven op Goeree-Overflakkee, die bijna allemaal gevestigd zijn bij de Stellendamse Binnen- en Buitenhaven.

Afsluiting
Dit bezoek was een mooie afsluiting van onze samenwerking. Met enorm veel enthousiasme en plezier hebben wij samengewerkt aan de ondersteuning van het mooie, innovatieve H2GO Programma. Nu is voor ons beiden de tijd gekomen om een stapje terug te doen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Per 1 maart 2022 stoppen wij als programmateam van het H2GO Programma. Op deze plek willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor alle betrokkenheid en support tijdens de overleggen en individuele gesprekken. Binnen H2GO is een geweldig potentieel en enorm veel energie om op Goeree-Overflakkee waterstofprojecten te realiseren.  We hebben er alle vertrouwen in dat er snel een nieuw team komt dat het H2GO programma in een nieuwe opzet verder zal brengen.  

Nogmaals ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking, plezierige contacten en ontmoetingen. Iedereen heel veel succes toegewenst voor de (waterstof)toekomst!

Tineke (links), Gerdien

Publicatiedatum 1 maart 2022